OPERAmeeting

Effective meetings F2F and virtually

Sano pomolle ei – ja kaikki onnistuu

Taloussanomat: Suomalaisten pitäisi oppia kuuntelemaan enemmän, jotta käytössä olisi useammat kuin yhden väsyneen johtajan aivot, Tukholman yliopiston rahoituksen apulaisprofessori Jarkko Peltomäki sanoo.

Informaation määrä on nykyään niin valtava, että suomalaisten yritysten johto tarvitsee työntekijöitä tiedon suodattamiseen. Monessa yrityksessä tavallinen työntekijä on eniten tekemisissä yrityksen ulkomaailman kanssa. Pankin kassapalvelija tapaa lainanhakijat, konepajan myyjä asiakasyritykset ja ravintolan työntekijä ruokailijat. Heitä tapaamalla johto saisi selville, mitä ihmiset tai toiset yritykset ulkopuolella todella haluavat.

Powered by Squarespace. Background image by Ingrid Lysell Smålänning